Metal Detector

Metal Detector 1.2

Puike software voor strandjutters?

VOOR

  • Verschillende vormen notificatie

TEGEN

  • Minder effectief dan reguliere metaaldetector

Goed
7

Metal Detector heeft de ambitieuze taak op zich genomen om je telefoon te transformeren tot metaaldetector. De eerste vraag die in ons opkomt is uiteraard: "werkt het"? Deze gratis software werkt inderdaad, zij het met lichte beperkingen.

De meeste Android-telefoons hebben een ingebouwd kompas. De technologie hierachter richt zich op de detectie van magnetische velden en is dus ook geschikt voor het opsporen van metaal. Kalibreer voordat je begint je telefoon, want de software is erg gevoelig.

Metal Detector werkt erg eenvoudig en toont een balkje op je scherm. Bespeurt de software metaal, dan schiet het balkje naar rechts. Je kunt de telefoon ook laten vibreren of een geluid laten produceren wanneer je in de buurt van metalen bent. Ben je wat visueler ingesteld dan is tekstuele waarschuwing mogelijk: bedenk een mooie tekst die Metal Detector toont bij een vondst. "Meester, ik detecteer metaal op 2 meter afstand!"

Verwacht geen bergen met goud dankzij Metal Detector. De applicatie werkt uitzonderlijk goed bij aluminium maar raakt erg in de war als je naast een computer zit. Kalibreer je de software op de juiste manier dan is Metal Detector stukken meer dan een leuke gimmick.

Metal Detector

Download

Metal Detector 1.2

Beoordelingen about Metal Detector